6

Flacara violeta

De ce nu neagra, sau rosie?! De ce neaparat violet?! Dar chiar conteaza?! Politicul romanesc devine deja o tragedie. Cred ca nici Caragiale nu ar mai fi in stare sa faca glume, vis`a`vis de clasa politica romaneasca pe care o traim.

Avem una bucata fost candidat la Presidentia Romaniei cu reale sanse de a fi castiga. Asta pana isi petrece noaptea cu Vantu. Putem trece peste faptul ca a pus tara la cale cu Vantu (sau pur si simplu asta i`a tras`o), putem trece peste bantuiala involuntara la aflarea exit-poll`ului. Putea da vina pe ghinion, pe niste greseli regretabile, sau pur si simplu sa afirme ca tatucu` Baselu a fost mai bun si punct.

Dar nu … intr`o perioada cand pierzi sprijinul mai marilor din PSD, in loc sa fii cu o explicatie rationala incepi sa predici nebunia si sa urli ca Baselu te`a batut cu ajutorul magiei negre, gri, albe, albastre rosii sau cate or fi. Si eu l`am votat pe dementul asta. Ce`o fi fost in mintea mea habar nu am.

Deci de`acum daca vedeti la colt de fereastra o flacara violet, sa fugiti precum dracu de tamaie pentru ca e jale. Cineva v`a pus gand rau. O sa dati si voi in balbe, o sa ajungeti si voi sa va relaxati cu Vantu, sau o sa faceti dansul ploii pe o scena.  Oricum ar fi, sanse multe lui Geona la carma PSD`ului nu prea ii mai dau. Si`a dat singur cu sutul in ***ie. Se poate trece cu vederea peste multe, chiar si peste prostie, dar cand stropul de nebunie scanteie atunci inevitabil ti se va face branci pe scari si vei fi intrebat de ce te grabesti.

Una peste alta mi`a placut la nebunie raspunsul lui Crin Antonescu, la intrebarea daca a simtit atacurile energetice, el a spus: Daca spun nu o sa spuneti ca sunt nesimtit, daca spun da o sa spuneti ca sunt caraghios.

6 Comments

  1. As vrea sa spun ti-am zis eu! Dar in halul asta nu ma asteptam sa se ajunga. E clar. Bula este devansat.

    Aproposito, ce citesti tu pe blogul lui Crin Antonescu? Scoate-l pe ranjit ca au trecut alegerile si nu mai scrie nimic pe blog de cel putin o luna.

  2. Dar pe Antonescu l-ai votat în primul tur?sau pe Geoană în ambele…
    O să ne potolească Băsescu să nu mai avem chef nici de mâncare…

  3. Pe Antonescu l`am votat in primul tur. In al doilea l`am votat pe dement. Deja a inceput sa ne potoleasca Baselu` 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.