9

Exact ce ne trebuie

Puteam sa jur ca in Romania sunt facultati de studii politice si nu numai ca exista, dar parca sunt si absolventi. Dar nu, in Romania clasa politica si in speta parlamentul se imbogateste cu manelisti, cantareti de muzica populara si usoara, iar mai nou vedete (foste) de televiziune. Si mai nou, Teo Trandafir a fost nominalizata sa candideze din partea PD-L in colegiul 19, pentru Camera Deputatilor.

Ma intreb daca romanii din acel colegiu o vor vota. Ce intrebare prosteasca, evident ca o vor vota!!! Vor da navala in cabinele de vot, pentru a pune stampilele pe numele ei, asa cum dau navala la mici si bere gratis. Din asta e formata clasa politica romaneasca: hoti, manelisti, cantareti si vedete de televiziune expirate.  Daca mai ajunge si un om intreg la cap acolo, o sa se piarda repede, pentru ca ce poti face in fata avalansei de oameni care nu au habar cu ce se mananca politica.

Am mai zis ca ne meritam soarta? Am mai zis parca, dar rectific. Isi merita soarta dobitocii care voteaza fara sa gandeasca si care odata cu ei ii trag si pe restul in jos.

9 Comments

 1. Daca Teo candida pe vremea cand era la protv si era in voga, avea sanse, acum e in cadere libera, daca nu cumva s-a si busit : ))

 2. Imi place mult finalul articolului tau. Acolo este esenta intregului material. Si iarasi spun, ai dreptate! 😉

 3. @Pavel – inca mai are notorietate Pavele, deci sa nu te mire daca castiga
  @Yana – Nepoate are intotdeauna dreptate 😛

 4. Daca si asta face politica imi depun si eu candidatura :)) . Ce are ea si n-am eu!?!?! :))

 5. Muahahahahaha!
  Muaha haha haha haaaa!

  Politica, dragul meu dusman ideologic, ca si razboiul, se castiga prin strategie, aparente si viclenie.

  Totusi nu merita linsajul, femeia e chiar puternica si hotarata.

  Hai sa fim cinstiti, daca intra si candida din partea PNL mai aveai aceeasi opinie?
  Cinstiti am zis!

 6. Salut
  Numele: Son of the Earth (referitor la exchange-ul cultural)

  Ce tine de articol, consider ca moda la care s-a ajuns se datoreaza in mare parte influentei ce o are mass-media asupra societatii insuficient de educate si a metodelor de manipulare utilizate masiv. Astfel, observam ca diferentele dintre societatea in care traim si societatea moderna(aici intra si educatia individului), sunt marcante- putem spune mai mult de 20 de ani.
  Singura schimbare, nu sta in timp- obisnuita si vechea metoda la care apelam- ci in faptele noastre(fie ca vrem sa ramanem aici ori sa mergem catre alte locuri-tarile calde).

  Eu te adaug acum. Multumesc si sarbatori cu bine!

 7. @cipslim – aveam aceeasi parere. La fel cum cred ca Norica Neculai nu are ce cauta in politica, daramite in PNL si multi altii care momentan sunt in PNL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.