0

Eu cu cine votez?

Asta este intrebarea. Daca mi`ati fi pus aceasta intrebare acum vreo luna, as fi raspuns fara sa clipesc, USL. As fi facut asta pentru ca sunt pnl`ist convins. Ce s`a schimbat intre timp?

Pai in primul rand cel care detine sefia partidului calca din ce in ce mai stramb, pe zi ce trece. Poate m`am trezit si am vazut dincolo de talentul de orator pecare`l are Antonescu. E posibil sa castige alegerile, daca nu face vreo greseala monumentala, si la felul cum se comporta in ultima perioada, pot spune ca nu e mica posibilitatea.

M`am saturat sa avem presedinti al caror nume se termina cu “escu”. Toti cei pe care i`am avut pana acum au fost o apa si`un pamant. Nu mai vreau sa trec cu vederea peste faptul ca acest om este unul cu cele mai multe absente dintre parlamentari. Alooo, domnu` Antonescu … primiti bani sa ma reprezentati, sunteti platit si din banii mei, iar dumneavoastra practic imi radeti in fata. Acum cateva zile s`a publicat faptul ca domnul Antonescu nu a votat nici macar o singura data la votul final la vreo lege, in sesiunea septembrie – decembrie 2011. ZERO VOTURI DOMNULE ANTONESCU.

Poate m`am saturat ca domnul Antonescu sa se planga ca va trebui sa imprumute de la prieteni cu bani pe perioada grevei parlamentare si in acelasi timp sa “uite” sa treaca in declaratia de avere un apartament estimat la 250.000 mii euro. As fi inteles daca ar fi avut 100 de apartamente si a omis unul, dar atata vreme cat faci pe omul sarac si curat mi se pare ca ma minti in fata pe mine ca si posibil alegator, ca si membru PNL, ca si platitor de taxe.

Poate mi s`a facut jena sa spun ca sunt pnl`ist, cand seful partidului iese pe post in direct la ora 12 noaptea sa discute despre fundul lui Boc la un jeg de emisiune, unde sunt invitate scursurile societatii. Ce spune asta despre dumneavoastra domnule Antonescu?

Sa apari la tv cu orice pret mi se pare o aberatie. Se face acum aceeasi greseala ca si la alegerile parlamentare si prezidentiale precedente. Atacarea partidului de guvernamant cu orice pret, la orice ora, atacuri tinute de antene. Am fost dezgustat de acestea si in 2008, dar parca acum intrec orice bun simt.

Cum dracu sa iesi in public si sa spui ca: “Am primit din partea domnului Melescanu un fel de cerere in care ne anunta ca se autosuspenda, ceea ce nu e cazul. Pentru ca voi cere excluderea sa din motive lesne de inteles.”. Adica vine unul si zice, plec din casa ta, iar tu spui … nu, nu pleci, te dau eu afara. PROSTIE.

Poate mi s`a acrit de modul in care va implicati in rezolvarea problemelor din teritoriu a filialelor partidului. Dam aici ca exemplu filiala din Prahova si cea din Roman. Probabil mai sunt, dar astea sunt singurele de care am cunostinta. Comportamentul actualului sef al PNL ii intoarce in mormant pe Bratieni. Asa ca eu, membru PNL, la alegerile parlamentare si prezidentiale NU VOI VOTA CU USL.

Se spune ca cel fara pata sa arunce primul piatra. In fata mea, domnul Antonescu si`a pierdut acest drept. Cu USL nu voi vota, cu PDL nici mort, iar pana la alegeri va trebui sa gasesc un partid care sa`mi merite votul.

Cat oi trai sper sa prind si eu niste alegeri in care lupta se va da pe programe de guvernare si nu atacuri de cacat la persoana, atacuri la adresa familiei candidatilor, iar aici ma refer la intreaga clasa politica.

Deci, intrebarea ramane: Eu cu cine voi vota?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.