6

Eterna victima, Israelul

Dintotdeauna au stiu sa faca bani, sa profite din orice. Sunt recunoscuti de secole ca fiind negustori iscusiti. Au fost un popor persecutat, dar parca niciodata ca in al doilea razboi mondial. Nimic de zis si de necompatimit. Au fost rasplatiti totusi dupa, cu varf si indesat. In fapt li s`a intins o mana, iar ei au luat tot corpul, plus rudele acestuia. De rusine parca pentru ce li s`a intamplat in al doilea razboi mondial, nu li s`a putut atrage atentia.

Saracii, au fost persecutati, facuti sapun, li s`au confiscat averile, etc. Nu vreau sa fiu considerat rasist in problema asta, pentru ca nu sunt. Daca vorbim de tigani, e alta treaba, dar vis`a`vis de evrei nu am nici o problema. Bravo lor, sunt oameni inteligenti. Pana de curand au avut o superputere la degetul mic (SUA). Adica pana la alegerea lui Obama.

Din pacate pentru ei, intangibilitatea de care s`au bucurat pana acum, compasiunea si rusinea au inceput cu toate sa fie sterse de vremuri. Sau poate cu totii au inceput sa realizeze ca Israelul s`a intins mai mult decat trebuie.

Faza cu atacarea convoiului turcesc cu ajutoare de catre evrei, a fost una dintre cele mai grave erori posibile ale lor. A fost o evidenta capcana intinsa de turci, intr`un joc pentru influenta regionala, iar Israelul a inghitit galusca cu tot cu undita. Cativa oameni morti (din pacate) au dus la cea mai puternica reactie negativa vis`a`vis de Israel din ultimile decenii. Toate cancelariile occidentale s`au declarat socate de demonstratia de forta facuta de evrei.

UE si SUA i`au criticat, iar influenta Israelului in lume va incepe sa scada consistent de acum, iar noi vom asista probabil la ridicarea Turciei pe pozitia intai ca si influenta in Orientul Mijlociu.

6 Comments

 1. Ma bucur sa citesc cum vede treaba asta unul din Romania, din pacate e mult mai complicat. Soldatii au avut ordin sa nu traga(evident ca nu le trebuia asa un scandal, mai ales cu turcii) Dar cineva (probabil zionisti fanatici) au avut grija sa se intample exact invers. Dar nu-i nimic, sunt aceiasi care colonizeaza Palestina asa ca sa stie lumea cu cine se sta de vorba.
  Problema ar fi sa nu retalieze astialalti, ca ar fi uitat incidentul. Fiind atacul in ape internationale, trebuie sa se supuna unei investigatii internationale, daca nu o fac, isi dau foc la par.
  Nu vreau sa fiu considerat rasist 😀 pai in momentul in care spui ceva de rau despre Israel eticheta asta o sa apara imediat.
  Fascistule! Nazistule! Antisemitule! Noi aparam democratia! Holocaustul l-ai uitat? Pogromurile le-ai uitat? Lol

 2. Au refuzat deja sa se supuna unui control ONU. S`a descoperit ca un singur soldat a tras si a ucis 6 oameni. Dar intr`adevar, au avut ordin sa traga. E foarte probabil ca acesta sa fie decorat conform canalelor media de afara.
  Oricum ar fi, e greu de descifrat ce s`a intamplat acolo. Israelienii sustin ca s`a tras asupra lor, cei de pe vapo spun ca nu, iar lipsa unei anchete internationale nu va ajuta la clarificarea evenimentelor.
  P.S. Am sa notez ziua asta in calendar. Cred ca e cam prima data cand imi dai dreptate 😛
  P.P.S. La Multi Ani! Daca scrii si tu din ani in pasti ca si mine, intru si eu ceva mai rar acum pe blogul tau, asa ca tarziu am aflat de ziua ta. Mai bine, mai tarziu decat niciodata se spune parca.
  La multi ani man si toata urarile care se fac de obicei la astfel de ocazii si pe care eu nu am sa le insir. Am vrut sa`ti las mesaj la tine, dar nu`ti functiona “Leave Replay”, asa ca`ti spun aici 😉

 3. 1.Sa analizam cateva extrase din Talmud pentru a putea intelege mai bine cine sunt jidanii:

  “Intai a fost creata tara Israelului si abia apoi restul lumii…Tara Israelului este stropita cu apa de ploaie, restul lumii cu ramasite..”(Taanit 10a)
  “Lumea a fost creata numai pentru evrei…Desi e totul limpede, acest lucru trebuie analizat si savurat..”(Zerror Hammor, Cracovia 1595, cap.149, col.4)
  “Cum lumea nu poate exista fara vanturi, tot asa nu poate sa existe si fara evrei..”(Taanid 3b, Aboda Zara 10b)
  “Fiecare (evreu) in parte trebuie sa-si spuna: lumea a fost creata pentru mine..”(Sanhedrin 37a)
  “Numai evreii sunt oameni, ne-evreii nu sunt oameni, ci animale..(“Goyim” inseamna “bovine umane”, singular “Goy”…(Kerithuth 6b, pag. 78, Jebhammoth 61a)
  “Voi israelitii sunteti numiti oameni, in timp ce popoarele lumii nu merita numele de “oameni” ci pe acela de animale..”(Talmudul de la Babilon, Scriptura Baba Metzia, Foaia 114, Coloana 2)
  “Copii si urmasii unui ne-evreu, sunt asemeni cresterii de animale..”(Talmudul de la Babilon, Scriptura Yebamoth, Foaia 94, Coloana 2)
  “Ne-evreii au fost creati pentru a le servi evreilor drept sclavi”(Midrasch Talpioth 225)
  “Ne-evreii trebuie nimiciti mai cu sarg decat porcii bolnavi”(Orach Chaiim 57, 6a)
  “Relatiile sexuale cu ne-evreii sunt ca relatiile sexuale intretinute cu animalele.”(Kethuboth 3b)
  “Asa cum se inlocuiesc vacile si magarii pierduti, tot asa sa se inlocuiasca si ne-evreii care au murit.”(Iore Dea 337, 1)
  “A-i da o palma unui israelian este ca si cum i-ai da o palma lui Dumnezeu.”(Sanhedrin 58b)
  “Cel care pastreaza viata unui suflet de evreu este asemeni celui care pastreaza viata intregii lumi.”(Sanhedrin 37 a)
  “Cel care distruge un suflet de evreu este asemeni celui care distruge intreaga lume.”(Sanhedrin 37b)
  “Toti evreii sunt copii de Imparat.” (figureaza identic in doua locuri din Talmud II/1/76a, II/1/128a)
  “Dumnezeu (Yahve) nu se supara niciodata pe evrei, ci numai pe ne-evrei.”(Talmud IV/8/4a)
  “Dupa Talmud, evreii ii sunt mai dragi lui Dumnezeu decat ingerii.”(Talmud V/3/91b)
  “Oriunde s-ar aseza, evreii trebuie sa devina stapani, iar cata vreme nu detin stapanirea neingradita, ei trebuie sa se simta prigoniti si condamnati, chiar daca domina deja cateva popoare…atata timp cat ei nu le stapanesc pe toate, trebuie sa strige neincetat: Ce chin, ce rusine !!..”(Talmudul de la Babilon, Sanhedrin 104a, Coloana 1)
  “Fata de ne-evrei, evreii nu comit adulter…Condamnabil pentru un evreu este numai adulterul comis fata de semenul sau, adica fata de sotia evreului…Nevasta ne-evreului nu se pune la socoteala.”(Talmud IV/4/52b)
  “Pentru ne-evrei, sotiile nu exista, ele nu sunt cu adevarat sotiile lor.”(Talmud IV/4/81+82ab)
  “Evreii trebuie sa incerce mereu sa-i insele pe ne-evrei.”(Zohar I, 168a)
  “Proprietatea ne-evreului apartine evreului care o revendica primul.”(Babba Bathra 54b)
  “Cand doi evrei au inselat un ne-evreu, trebuie sa imparta castigul.”(Choschen Ilam183, 7)
  “Orice evreu poate sa distruga un ne-evreu prin minciuni si sperjururi.”(Babba Kama 113a)
  “Bunurile ne-evreilor sunt asemeni desertului fara stapan, iar cel ce pune stapanire pe ele, le-a meritat.”(Talmud IV/2/54b)
  “E permis unui evreu sa profite de nedumerirea unui ne-evreu si sa il insele.”(Talmud IV/1/113b)
  “De la ne-evreu se poate lua camata.”(Talmud IV/2/70b)
  “Indata ce vine Mesia, toti devin sclavii evreilor.”(Erubin 43b)……….si lista poate continua…

  Evreii vor nega existenta acestor versete controversate si vor apela imediat la arma lor cea sacra “anti-semitism”. Se vor lepada de ele si vor minti ca acestea sunt inventii “rasiste” si “anti-semite” inventate de grupuri rasiste.
  Cartea evreiasca “Mizbeach” declara ca “nu exista nimic superior Talmudului Sfant”. Talmudul declara ca doar evreii sunt oameni iar non-evreii sunt “goy/goyim” care sunt pe aceeasi scara cu vitele sau orice animal.

  Urmeaza citate exacte din diverse carti ale “Talmudului”:
  Aboda Sarah 37a: “O fata non-evreica care are doar 3 ani poate fi violata.”
  Abhodah Zarah 2a T: “Fa bisnita in continuare cu non-evreii daca au sa dea bani.”
  Abodah Zarah 17a: “Nu exista o singura curva in lume cu care rabinul Eleazar sa nu fi facut sex.”
  Abodah Zarah 22a-22b: “Non-evreii prefera sex cu vacile.”
  Abodah Zara 26b: “Chiar si cei mai buni dintre non-evrei trebuie sa fie omorati.”
  Abodah Zarah 36b: “Fetele non-evreice sunt in stare de “niddah” (mizerie) de la nastere.”
  Babba Bathra 54b: “Proprietatea non-evreiasca apartine evreului care a folosit-o primul.”
  Baba Kamma 37b: “Non-evreii sunt in afara protectiei Legii si Dumnezeu le-a expus banii lor Israelului.”
  Baba Kamma II 3a: “Evreii pot folosi minciuni (“subterfugii”) pentru a insela un non-evreu.”
  Baba Kamma 113a: “Orice evreu ii este permis sa foloseasca minciuni si marturie falsa pentru a aduce un non-evreu in ruina.”
  Baba Mezia 24a: “Evreii pot fura de la non-evrei. Daca un evreu gaseste un obiect pierdut de un non-evreu, nu trebuie sa-l inapoieze.” (De asemenea este afirmat si in Baba Kamma 113b)
  Baba Mezia 114a-114b: “Non-evreii nu sunt oameni. Doar evreii sunt oameni.”
  Baba Necia 114,6: “Evreii sunt fiinte umane, dar natiunile lumii nu sunt umane ci bestii.”
  Choschen Ham (156,5 Hagah): “Evreul are voie sa se duca la Akum (non-evreu), sa-l conduca, sa faca afaceri cu el, sa-l insele si sa-i ia banii. Pentru ca bogatia non-evreilor trebuie sa fie privita ca proprietate comuna si apartine primului care o ia.”
  Choschen Ham 183, 7: “Daca doi evrei au inselat un non-evreu, trebuie sa imparta profitul.”
  Choschen Ham 266,1: “Un evreu poate pastra orice gaseste si apartine unui Akum (non-evreu). Ca cel ce intoarce proprietatea pierduta la non-evrei pacatuieste impotriva Legii prin a creste puterea infractorilor Legii. Este vrednic de lauda, totusi, sa intorci proprietatea pierduta daca este facut sa onoreze numele lui Dumnezeu, cu alte cuvinte, daca faci asa, Crestinii vor ridica in slavi pe Evrei si ii vor privi ca pe oameni onorabili.”
  Choschen Hamm 388, 15: “Daca se poate dovedi ca cineva a dat banii Israelitilor la Goyim, trebuie gasita o posibilitate prudenta sa-l razi de pe fata pamantului.”
  Erubin 21b: “Oricine nu se supune rabinilor merita moarte si va fi pedepsit prin a fi fiert in excremet fierbinte in iad.”
  Erubin 43b: “Cand Mesia va veni toti vor fi sclavii evreilor.”
  Gad. Shas. 2:2: “Un evreu poate viola o fata non-evreica, dar nu se poate casatori cu ea.”
  Gittin 57a: “Iisus este in Iad si este pedepsit prin a fi fiert in sperma. Crestinii sunt fierti in balegar.”
  Gittin 57b: “4 miliarde de evrei au fost omorati de romani in orasul Bethar.”
  Gittin 58a: “16 milioane de copii evrei au fost infasurati in hartii si arsi de vii de catre romani.”
  Gittin 69a: “Pentru a-si vindeca carnea, un evreu trebuie sa ia praf care zace in umbra unei toalete exterioare, sa-l amestece cu miere si sa-l manance.”
  Gittin 69b (p. 329): “Pentru a vindeca boala pleurezie un evreu trebuie sa ia excrementul unui caine alb, sa-l framante cu balsam, dar daca se poate ar fi preferabil sa nu manance excrementul cainelui.”
  Gittin 70a: “Rabinii au crezut: Dupa ce iese de la toaleta, un barbat nu ar trebui sa intretina raport sexual pana nu a asteptat suficient sa mearga jumatate de mila, pentru ca demonul toaletei este cu el in acea perioada; daca o sa intretina, copiii lui vor fi epileptici.”
  Hagigah 27a: “Niciun rabin nu poate ajunge in iad.”
  Hilkkoth Akum XI: “Nu salva Goyim in pericol de moarte.”
  Kilkhoth Akum X1: “Nu arata nici o mila la Goyim.”
  Kethuboth 3b: “Actul sexual cu non-evreii este precum actul sexual cu animalele.”
  Kethuboth 11b: “Sexul este permis cu o fetita de 3 ani, lacrimile vor veni din ochi din nou si din nou, tot asa si virginitatea se va intoarce fetitei de sub 3 ani.”
  Kerithuth 6b pagina 78, Jebhammoth 61a: “Doar evreii sunt oameni, non-evreii nu sunt oameni, ci vite.”
  Kiddushin 66c: “Cei mai buni dintre non-evrei… omoara-i.”
  Iore Dea 337, 1: “Asa cum inlocuiesti vite si magari, tot asa inlocuiesti si non-evreii morti.”
  Libbre David 37: “Sa comunici orice unui Goy despre relatiile noastre religioase ar fi egal cu omorarea tuturor evreilor, pentru ca daca goyim ar stii ce invatam noi despre ei, ne-ar omora in mod deschis.”
  Libbre David 37: “Daca un evreu va fi chemat sa explice orice parte din cartile rabinice, va trebui sa dea doar explicatii false. Oricine va viola aceasta lege va fi omorat.”
  Midrasch Talpioth 225: “Non-evreii au fost creati pentru a servi evreilor ca sclavi.”
  Menahoth 43b-44a: “Un barbat evreu este obligat sa spuna urmatoarea rugaciune in fiecare zi: Multumesc Dumnezeule ca nu m-ai facut non-evreu, o femeie sau un sclav.”
  Moed Kattan 17a: “Daca o persoana este tentata sa faca rau, ar trebui sa se duca intr-un oras unde nu este cunoscut, sa se imbrace in haine negre, sa-si acopere capul in negru si sa faca ceea ce inima ii doreste pentru ca numele lui Dumnezeu sa nu fie pangarit.”
  Nedarim 23b: “Cel care doreste ca nici un juramant facut in timpul anului sa fie valabil, lasa-l sa stea la inceputul anului nou si sa declare, “Orice juramat voi face in viitor va fi nul.” Juramintele lui sunt apoi invalide.”
  Nidrasch Talpioth, p. 225-L: “Iehova a creat non-evreul in forma umana pentru ca evreul sa nu trebuiasca sa fie servit de bestii. Non-evreul este prin urmare un animal in forma umana condamnat sa serveasca evreul zi si noapte.”
  Number 31:17-18: “Va trebui sa omori orice baietel si toate femeile care au facut sex impreuna, dar sa nu omori femeile tinere care nu au facut sex niciodata. Poti sa le tii tu pentru tine.”
  Orach Chaiim 57, 6a: “Trebuie sa te fere?ti de non-evrei chiar mai mult decat de porci bolnavi.”
  Pesahim 111a: “Este interzis cainilor, femeilor sau palmierilor sa treaca printre doi barbati si nici ca mai multi altii sa mearga printre caini, femei sau palmieri. Sunt implicate pericole speciale daca o femeie e la soroc sau sta la drumuri incrucisate.”
  P’sachim, fol. 113, col. 2: “Cinci lucruri Canaan si-a invatat fii: Iubiti-va intre voi, iubiti talharia, iubiti excesul, urati-va sefii si niciodata sa nu spuneti adevarul.”
  Rosh Hashanah 17a: “Crestinii si toti cei care resping Talmudul vor ajunge in iad unde vor fi pedepsiti pentru toate generatiile.”
  Sanhedrin 43a: “Iisus a fost executat pentru ca practica magie.”
  Sanhedrin 43a: “Iisus a meritat executia: În ajunul Pesah (Pastele evreiesc), Iisus a fost spanzurat… Presupui ca era unu pentru care putea fi facuta o aparare? Nu a fost el ademenitor?
  Sanhedrin 54b: “Un evreu poate face sex cu un copil atata timp cat acel copil are peste 9 ani.”
  Sanhedrin 55b: “Daca un evreu a comis bestialitate in ignoranta; acolo trebuie sa fi fost un obstacol si degradare (pentru ca animalul sa fie extaziat) si in cazul acesta este decat degradare, dar niciun pacat; sau poate degradare fara a avea un obstacol (animalul este in extaz)?”
  Sanhedrin 55b: “O virgina de 3 ani si o zi poate fi obtinuta in casatorie prin raport sexual iar daca sotul ei decedeaza si fratele sotului ei face concubinaj cu ea, ea devine a lui.”
  Sanhedrin 56a-b: “Ea care este descendenta printeselor si a guvernantilor (Fecioara Maria) a curvit cu tamplarii.”
  Sanhedrin 57a: “Un evreu nu trebuie sa plateasca un non-evreu banii care ii datoreaza pentru munca.”
  Sanhedrin 57a: “Cand un evreu omoara un non-evreu, nu se va aplica pedeapsa cu moartea. Ce fura un evreu de la un non-evreu poate pastra.”
  Sanhedrin 58b: “Daca dai o palma unui Israelit, e ca si cum ai da o palma lui Dumnezeu.”
  Sanhedrin 59: “Omoara pe cei mai buni dintre non-evrei. Versiunea in Ebraica: “Tob Shebbe Goyim Harog!”
  Sanhedrin 59a: “Sa omori Goyim e ca si cum ai omora animale salbatice.”
  Sanhedrin 59a: “Un goy care se uita in Lege (Talmud) este vinovat de moarte.”
  Sanhedrin 76a: “Dumnezeu nu va cruta un evreu care “casatoreste fiica lui cu un batran sau care ia o sotie pentru baiatul lui mic sau intoarce un obiect pierdut unui non-evreu.”
  Sanhedrin 90a: “Cei care citesc Noul Testament (carte necanonica) nu vor avea o portie din lumea care va veni.”
  Sanhedrin 105ab: “Iisus a facut sex cu magarul sau.”
  Sanhedrin 106a: “Mama lui Iisus a fost o tarfa.”
  Sanhedrin 106: gloatele vorbeau dupa moartea recenta a lui Iisus: “Ai auzit cat de batran era Balaam (Iisus)? El a raspuns: Nu este defapt declarat dar din moment ce este scris, oamenii plini de sange si inselatori nu vor trai nici jumatate din viata, de aceea el a trait 33 sau 34 de ani.”
  Schabouth Hag. 6d: “Evreii pot jura fals prin a folosi diverse subterfugii.”
  Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 156: “Cand un evreu a apucat un non-evreu, alt evreu se poate duce la acelasi non-evreu sa-l imprumute cu bani si in schimb sa-l insele, pentru ca non-evreul sa fie ruinat. Pentru ca proprietatea non-evreului, potrivit legii noastre, apartine nimanui si primul evreu care trece are drepturi depline sa ia el proprietatea.”
  Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 348: “Toata proprietatea tarilor straine apartine natiunii evreiesti, care in mod consecutiv este intitulata sa o preia fara nicio remuscare.”
  Schulchan Aruch, Choszen Hamiszpat 388: “Este permis sa omori un evreu care denunta oriunde. Este permis sa il omori chiar si inainte ca acesta sa denunte.”
  Schulchan Aruch, Johre Deah, 122: “Unui evreu ii este interzis sa bea dintr-un pahar cu vin care a fost atins de un non-evreu pentru ca atingerea a facut vinul impur.”
  Seph. Jp., 92, 1: “Dumnezeu a dat evreilor putere asupra tuturor posesilor si sangelui tuturor natiunilor.”
  Shabbath 41a: “Legea care sa reguleze regula cum sa urinezi intr-un mod sfant a fost data.”
  Shabbath 86a-86b: “Pentru ca evreii sunt sfinti nu fac sex in timpul zilei decat daca poate fi facut intuneric in casa. Un scolar evreu poate face sex in timpul zilei daca isi foloseste imbracamintea sa faca ca un cort pentru a fi intuneric.”
  Shabbath 104b: “Mama lui Iisus, Miriam frizerita a facut sex cu multi barbati.”
  Shabbath 116a: “Evreii trebuie sa distruga cartile Crestinilor, spre exemplu Noul Testament.”
  Simeon Haddarsen, fol. 56-D: “Cand va veni Mesia, fiecare evreu va avea cate 2800 de scavi.”
  Soferim 15, Rule 10. Acestea sunt vorbele rabinului Simon ben Yohai: Tob shebe goyyim harog (“Chiar si cei mai buni dintre non-evrei trebuiesc omorati”). Pasaj in limba ebraica luat din Talmudul Babilonian citat in anul 1907, Jewish Encyclopedia, publicat de Funk si Wagnalls si compilat de Isidore Singer, sub intrarea “Gentile,” (p. 617).
  Sotah, 12a: “Banii evreilor cu adevarat cinstiti, sunt mai pretiosi pentru ei chiar mai mult decat propriile lor trupuri.”
  Talmud IV/1/113b: “Evreului ii este permis sa exploateze greselile unui non-evreu si sa-l pacaleasca.”
  Talmud IV/2/70b: “Evreului ii este permis sa practice camata la non-evrei.”
  Talmud IV/4/52b: “Pedepsibil pentru evreu este doar adulterul catre femeia altui evreu. Sotia non-evreului este exclusa.”
  Talmud IV/8/4a: “Dumnezeu nu se supara pe evrei niciodata ci numai pe non-evrei.”
  Talmud Gittin 57a: “Iisus este in iad, fierbe in excrement fierbinte.”
  Tosefta. Aboda Zara B, 5: “Daca un non-evreu omoara un non-evreu sau un evreu, este responsabil; dar daca un evreu omoara un non-evreu nu este responsabil.”
  Tosefta, Abda Zara VIII, 5: “Cum sa interpretezi “Furtul Mondial”. Unui non-evreu ii este interzis sa fure, sa talhareasca sau sa ia femei sclave, etc., de la un non-evreu sau de la un evreu. Dar unui evreu nu ii este interzis sa faca toate acestea unui non-evreu.”
  Yebhamoth 11b: “Actul sexual cu o fetita este permis daca ea are 3 ani.”
  Yebamoth 59b: “O femeie care a facust sex cu o bestie este demna sa se casatoreasca cu un preot evreu. O femeie care a facut sex cu un demon este si ea tot demna de casatorie cu un preot evreu.”
  Yebamoth 63a: “Adam a facut sex cu toate animalele din Gradina Eden.”
  Yebamoth 98a: “Toti copii non-evrei sunt animale.”
  Zohar 1,160a: “Evreii trebuie sa incerce mereu sa-i insele pe Crestini.”
  Zohar II, 4b: “Rata de nastere a non-evreilor trebuie sa fie oprimata masiv.”

  Goy = Cuvant in limba ebraica ce inseamna “oameni straini care nu sunt evrei”, asemanati cu vitele de obicei. Exemplu: Cum numesc europenii si americanii pe africani, cioroi sau ciori asa spun evreii “goy” tuturor oamenilor.
  Goyim = Versiunea la plural a cuvantului “goy”
  Gentile = Cuvantul Goy/Goyim indulcit si tradus in limba engleza
  Akum = non-evreu in limba ebraica
  Cuthean = non-evreu in limba ebraica
  Niddah = mizerie in limba ebraica
  Talmudul = Carti scrise de rabini, considerate per total o singura carte mai mare care poarta numele de “Lege” sau de “Cartea Sfanta”.
  Majoritatea versetelor contin cuvantul jignitor “goy” dar au fost si mici exceptii unde a fost utilizat cuvantul “Akum”.

  “Poporul evreu in intregime va fi propriul sau Mesia. Acesta va realiza dominatia lumii prin dizolvarea altor rase … si prin stabilirea unei republici mondiale in care a evreii de pretutindeni vor exercita privilegiul de cetateni. În acesta Noua Ordine Mondiala copiii lui Israel … vor furniza toti liderii fara a intalni opozitie… “ (Karl Marx intr-o scrisoare catre Baruch Levy, citata in Review de Paris, 1 iunie 1928, pg. 574)

  Versetele sunt 100% autentice si pot fi gasite in Talmud.

 4. Toate religiile au parte de radicalisme prietene. Totul tine de interpretare. Si ortodoxismul si catolicismul au parte de radicali si interpretari ale Bibliei, la fel cum si musulmanii au interpretari ale Coranului.
  Sigur, evreii au o particularitate cand vine vorba de profit. Dar asa si arabii sunt buni calareti, asa cum nemtii sunt punctuali, sau francezii buni amanti (asa spun astia prin filme si e singura chestie care mi`a venit prin cap).
  Nu`i putem critica pentru asta. Trebuie doar sa`i punem pe picior de egalitate cu restul popoarelor si sa nu ne mai lasam intimidati de simpla pomenire a antisemitismului. Trebuie sa lasam in urma ce s`a intamplat acum foarte multe decenii si sa traim prezentul – sigur, cu invatamintele trase din acea perioada.

 5. Eu am prostul obicei sa comentez cand am ceva de comentat sau ceva de contrazis, probabil de aia fac impresie proasta.

  Pey daca scrii de politica!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.