7

Chiorul dracului

Pana si Ilici avea mai mult respect parca, vis`a`vis de cetatenii acestei tari, fata de chioru cu chelie sclipici. Nu am mai scris de multa vreme pe blog, pentru ca sincer m`am saturat sa scriu despre nebunia care ne conduce tara si prostia incalculabila de care se da dovada acum.

Sinistrati, oameni ramasi pe drumuri, batrani care spre sfarsitul vietii raman fara adapost. Cu ce sunt ajutati si incurajati ? Cu pantofi cu toc si ciocolata de la Udrea si cu atacuri din partea presedintelui. Presedinte care a fost pus in functie pentru a proteja interesele Romaniei si implicit ai locuitorilor sai. In schimb nenorocitul isi bate joc de populatie si da dovada de un cinism iesit din comun. Declaratii ale imbecilului :

O batrana se plange ca nu`i ajunge pensia, ca pretul painii a crescut.

Imbecilul raspunde :

“Maicuta, cu 12 copii nu e in regula sa spui ca nu-ti asiguri batranetea, cu 12 copii”

Batrana ii raspunde ca acestia nu au unde sa lucreze

Imbecilul :

“Maicuta, imi pare rau, e pamant in tara asta nelucrat…”

Alti locuitori din zone inundate i`au semnalat ca ii ajuta mai mult strainii decat autoritatile din propria tara.

Imbecilul le raspunde :

“Daca va ajuta mai mult strainii, poate ca e bine sa va adresati lor”

Ce poti spune la astfel de fraze ? Chiar nu se gaseste nimeni sa`i infinga un glonte in chelie ? Dobitocul propune impozitarea pensiilor. Precum remarca si Bacilu, pensiile sunt impozitate cand ti se ia din salar.

In final tin sa le multumesc celor 5 milioane de romani care l`au votat si sper ca astia sa sufere cat pentru o tara intreaga. Ei chiar isi merita soarta.

Domnule presedinte, traim nespus de bine. Va multumim!

7 Comments

  1. Mdah, in ultima perioada parca a alunecat pe coaja de banana si s-a lovit la cap.. si nu cred ca sunt sanse sa isi mai revina..

  2. Chiorul dracului-Banii sunt ochiul dracului.Bani-informatie-influenta-putere. Adica Basescu este bogat in golanie, sarac in civilitate.

  3. Ha, ca bine zici. E un dobitoc. La inundatiile din 2008 a venit in sat, a glumit cu taranii, i-a incurajat, stiu ca facu si o poza cu unu care semana cu el si i-a promis ca se intoarce sa-i vada casa. Acum… il doare in palarie, al treilea mandat nu-l mai poate obtine si astfel isi bate joc de orice om aflat la necaz.

    Un nenorocit!

  4. Da, Nepoate… Si se pare ca asta ramane, pana una-alta, singura forma reala de protest impotriva unei tornade ce pare sa rada de pe fata pamantului, tot ce reprezenta odata, Romania… Si o precizare, cu tot cu cenusa in cap aferenta, eu sunt unul din acei 5 milioane, si chiar ca uneori mi se pare ca sufar cat pentru o tara intreaga, dar sunt realista sa inteleg…ca inca mai e loc si de mai rau, si de mai greu… Desi stiu ca nu suntem 5 milioane de idioti, probabil suntem mai dezgustati decat toti ceilalti la un loc… Si bonus…mai sunt si bugetara…

  5. You`re back…finally.(asta e un plus). And you`re angry/frustrated/disappointed.(un minus). Rezultatul? Huuug >:D<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.