4

Cand mitocania triumfa

steaua

E simplu. Am sa vorbesc despre destituirea lui Bergodi de la carma formatiei din Ghencea si nu numai. Candva am fost stelist. Unul infocat chiar. Asta pana d`nul Becali a ajuns patron la aceasta formatie prin mijloace .. cel putin ciudate. Acest om mi`a furat bucuria de a sustine o formatie in care am investit mult sentiment. Mi`a furat inclusiv bucuria de a urmari un meci al diviziei A sau Liga 1 cum se numeste mai nou. Aproape ca nici la meciurile nationalei nu ma mai pot uita fara sa ma incerce un sentiment de tristete.

Apoi a venit Bergodi la carma formatiei militare. Desi Steaua nu a jucat grozav in ultima perioada, fiind o echipa in reconstructie, incepeam sa revin la sentimente mai bune. Nu  prea mi`a fost dat sa vad un om de fotbal cu mai mult bun simt decat acesta persoana. Era ca prima raza de soare dupa o furtuna, iar in Ghencea este furtuna.

Prin apelativul de “cioban” ce i s`a dat acestui om aka Becali cred ca jignim o profesie intreaga. Oricum, Becali l`a concediat pe Cristiano Bergodi deoarece acesta din urma a avut curajul sa i se opuna, sa`si apere jucatorii si chiar sa`l scoata pe Becali din vestiar si sa`l trimita in loja lui. Multi spun ca asta e curaj. Din pacate in ziua de azi la normalitate noi spunem minune, curaj, ceva iesit din comun. Sper sa apuc ziua cand mitocania nu va mai triumfa in fata bunului simt, cand justitia va fi din nou oarba in adevaratul sens, cand cei alesi se vor gandi si la noi cei care ii tinem in spate, cand campania electorala  va naste discutii pe proiecte si nu promisiuni sau cu lovituri sub centura. Sper sa apuc ziua cand vom fi si noi priviti in Europa si nu numai, ca oameni si nu animale.

Din pacate nu cred ca voi apuca acea zi prea curand. Presa are un cuvant major de spus in acest sens, iar bunul simt nu aduce rating din pacate. Astfel pe media vin doar aceste exemple extrem de proaste, iar tinerii ce or sa zica … frate ca sa am bani trebe` sa fiu ca ala, caci numai prin mojicie, furt si alte mijloace din aceasta categorie se poate reusi in viata. Ma intreb cand o sa se spuna STOP, ne`am saturat, vrem sa intram in NORMALITATE. Trebuie sa punem punct si a o luam de la capat. Din pacate Romania nu o sa aiba o singura voce prea curand, iar acel STOP ramane doar o speranta.

Ce s`a intamplat la Steaua este din pacate imaginea Romaniei per ansamblu, iar normalitatea este doar un geamat in furtuna – nu`l aude nimeni.

4 Comments

  1. Steaua… Ma doare inima ce se intampla la Steaua. Pun atat suflet pentru echipa asta incat nu mai am somn , si nu glumesc. Si probabil ca merita , renumele echipei nu poate fi patat de o jigodie.
    Si intr-adevar Bergodi e mare om. Radeam cu gura pana la ureche cand auzeam ca a fost dat afara din vestiar si cand spunea gibonul ca niciodata nu a fost umilit. Pentru asta il felicit pe Bergodi , desi imi pare rau de om ca afost demis. A avut numai necazuri prin Romania asta a noastra.

  2. uite din aceste motive nu o sa mai aiba romania o echipa de fotbal sanatoasa. Din cauza personajelor ca becali, borcea, copos, mititelu&Co. Bergodi este cu mult peste media antrenorilor ce antreneaza in acest mom in romania. insa, curaju si prostia fac schimb de roluri…una devine virtute, iar cealalta pacat. Insa traim in romania si asta ne oftica tot timpul.

  3. Precum spuneam si in post, din pacate prostia, mitocania s multe altele au ajuns sa domine in Romania. Din pacate asta este vina presei care a facut multa publicitate acestor personaje. Personajele din lumea fotbalului sunt creatiile presei si tot ea ii poate da de pamant prin liniste totala in ceea ce`i priveste. Odata ce nu vor mai aparea la tv isi vor lua catrafusele si se vor indrepta spre alte zari

  4. Nepoate: Odata ce nu vor mai aparea la tv isi vor lua catrafusele si se vor indrepta spre alte zari

    Sa te auda Dumnezeu si ziua aia sa vina cat mai repede.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.