3

A mai cazut un fraier

muma lor

Ca de obicei aproape in fiecare sambata il iau de manuta pe Neamtu si mergem sa bem o bere, o cafea, un Nestea pe terasa de la Hotel Roman. Merg acolo pentru ca imi plac scaunele, imi mai scald ochii cu o pitipoanca etc (nu ca ar avea preturi pentru buzunarele noastre-muncim o saptamana petru a bea o cafea acolo). In fine … teresa faina, muzica ambientala ok, asta pana cand …. mai cade un fraier.

Cand spun mai cade nu ma refer la pragul indeajuns de mic cat sa nu`l vezi, dar indeajuns de mare cat sa`ti belesti nasul de la usa ce separa terasa de interior, ci la faptul ca se mai insoara unul.

In mare, acest ghinion al tipului nu m`ar intrista prea mult, chiar m`ar bucura – stiti voi … mai putina concurenta pe piata Ce ma deranjeaza pe mine este modul in care ii anunta pe toti ca a cazut la datorie … si anume clancsoanele. Frateeee …. cu cat mai multe masini, cu cat goarna e mai mare si mai potenta cu atat mai bine. Inteleg ca e traditie … acum nu se mai poarta pocnitul din bici, trasul cu arma in aer si ce naiba se mai facea pe vremuri la astfel de fericite ocazii (fir`ar ei ai dracului)… nuuuuu acu` se infinge mana in clancson cu cat mai multa voiosie. Ce conteaza ca pe cei mai multi ii deranjeaza … las` sa crape aia, eu ma bucur … azi ma insor … mancate`ar divortul.

Acum vine si partea legala. Daca politia rutiera si`ar face treaba pentru care sunt angajati, timpanele mele si ale celor din jur care vor sa bea linistiti o cafea pe terasa, ale celor care vor sa traga un pui de somn in casa sau sa si`o puna cu prietena, s`ar simti mult mai bine. In plus si`ar face norma de amenzi pe cel putin 6 luni in doar cateva weekend`uri.

Sincer imi pare rau ca nu stau pe centru … daca as sta, mi`as face provizii cu diverse elemente contondente, iar sambata mi`as freca fercit manutele asteptand culoarea rosie la semafor pentru un impact cat mai precis cu parbrizul celor care si`au lipit mana de clancson. Nu de alta, dar am auzit ca cioburile aduc noroc, mai ales daca masina e foarte scumpa si nu ai casco la ea :D.

3 Comments

  1. Eu raman la ideea de baza. Taranii care au descoperit claxonu’ tre sa se insoare pe camp.

  2. asa e cu astia care abia au venit din Italia (probabil au venit din Italia) ,si-au luat masina (sau au inchiriat-o) si acum v-o prezinta dand clacxoane “bai vezi ca am masina tare” ;))
    indubitabil..uneori ma si sperie mintea unora:|

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.