6

Blogmeet (numarul 23 conform spuselor)

Sambata fuse, iar amplasamentul in Iasi. Debarcarea in localitate a avut loc in jur de ora 16 (aici trebui sa`i multumesc numitului Gabi – un bun prieten ce si`a uzat scaunele la masina cu inca doi calatori, eu si Neamtu). Odata ajunsi, s`a folosit telefonul din dotare pentru a o apela pe Lavinia, care ne`a confirmat faptul ca se machiaza si vine. Evident ca a durat cam una bucata ora pana a ajuns. Oricum,  a meritat asteptarea. Atat ea cat si Denisia aratau intr`un fel. Cum … nu stiti cine e Denisia?! … nici noi nu stiam … dar ne bucuram atat de mult, ca am avut ocazia sa o cunoastem.

Intrunirea a avut loc in Avantaj, un loc frumos, unde pentru o seara s`au adunat oameni frumosi. Nu fiti superficiali … oameni frumosi ca si gandire, evident. S`a lasat cu discutii, multa bere, tigari cat cuprinde (inca ma mai resimt).

Ca sa va faceti o idee despre cum m`am simtit … m`am lasat convins sa dansez … ceea ce e mare lucru. Eu si dansul de obicei ne asteptam in colturi intunecate, pentru lovituri la rotula si in alte zone dureroase. Faptul ca am socat si chinuit ochii privitorilor, se datoreaza in totalitate Iuliei. Pentru eventuale procese va sugerez sa luati legatura direct cu ea.

Adunarea s`a incheiat dupa ce am bagat ceva la ghiozdanele (in viata de zi cu zi unii ar spune ca am mancat). Ziua s`a terminat a doua zi la 5 dimineata, cu discutii impreuna cu  Marius Sescu si a lui sotie ce au avut bunavointa sa gazduiasca peste noapte, doi homeless people.

Prezentii au fost urmatorii:

AdDenisia, Andra Corina, Bogdan, b0gz0r, Ciprian, Daniel Damian, eBogdan, HaiPa, Ioanabe, Iulia, Lavinia, Lavinia Biberi, LucicX, Marius Sescu, Matei Suica, Razvan Ghirmacea, Razvan Gradinaru, Silviu Manole, Somnulescu, Stefan Hartz, iar din Roman Neamtu si subsemnatul. Daca am ratat pe careva, rog a mi se transmite in sunet de bocanc si pe un ton militaresc.

Poze gasiti aici, aici, aici si aici

Multumim pentru invitatie, iar data viitoare sa o facem si mai lata.

6 Comments

  1. @Lillee – eh … mai scapam si noi de cotidian din cand in cand 🙂
    @adina – chiar nu e nevoie de invitatie. Chiar ma mir ca nu ai venit pentru ca s`a anuntat pe mai multe bloguri iesene. Din cate stiu mai este un blogmeet pe 6decembrie tot cu bloggeri ieseni. Prezenta e obligatorie si pentru tine si pentru orice alt blogger ce ajunge prin Iasi. Invitatia nu este necesara, doar dorinta de a fi prezent

  2. Si cand ma gandesc ce an pierdut. Da’ las’ ca vine altul. Apropo , pe la Roman nu se anunta nimic?

  3. @adina munteanu iesirile se anunta public, trebuie doar sa nu le treci cu vederea :P. Oricum, intalnirile nu vor lipsi in perioada urmatoare. Se zvoneste ceva de #iasipatinoarmeet :D.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.