2

Baaatman, Baaaaaatman

batman

E sambata in jur de ora 14. Evident sunt la cafea. Cu cine?!?! Cu Neamtu`. Precum spunea si el, chestia asta cu iesitul la cafea in fiecare sambata, a cam devenit o traditie. Astfel, se pare ca mai toti cunoscutii lui stiu cam in ce perioada a week`endului, zace sorbind din cafea pe terasa la -10 grade. (desi el urla in gura mare ca e cald)

Ei …. sambata ne`a insotit si Doru Asiei, fost si foarte probabil viitor nou blogger. Deci trei tipi la masa. Unii bere (eu), altii cafea si diverse bauturi nealcoolice. In apararea mea, la a doua tura am baut o cafea (aveam nevoie sa beau ceva cald … inghetasem). Deci trei tipi care stau singuri la o masa si nu sunt gay, cam despre ce pot vorbi?! Despre femei evident si masini.

Discutia pleaca la viitorul suicid al lui Neamtu` daca mai vede un singur Mustang (mare amator de masini americane – deja vazuse in decurs de 30 minute 2 Mustanguri si murea de ciuda, oftica, etc). Ajungem la ce masini ne plac, la cat de cocalar poti fi daca ai Q7 (idee ce mie mi se pare absurda)

Din nou Neamtu` ne spune ca nu stiu ce tip de prin Suedia si`a facut o replica dupa Batmobil … stiti voi, masina lui Batman. Mi`a starnit curiozitatea pentru ca mi`a placut seria, dar nu intr`atat incat sa merg pe strada cu Batmobilul ce dracu`. Prima chestie pe care am facut`o a fost sa dau cautare pe net si sa`l gasesc pe tip.

Ei bine da … a avut dreptate. Suedezul chiar exista, chiar e obsedat de masina tipului care umbla mascat si imbracat in colanti. Ce a facut?! … simplu … a investit peste 1 milion dolari (saracul om) intr`un vis. Rezultatul este unul spectaculos, iar cele peste 20.000 ore de munca par sa merite.

De pe ea nu lipsesc mitralierele (nefunctionale dintr`un motiv bine intemeiat), camerele video, comenzile vocale, navigatia asistata prin satelit, DVD player-ul (poata viziona Batman in timp ce sta la semafor).

Mai jos gasiti cateva clipuri video in care apare si omul din spatele proiectului. Ce face pasiunea dintr`un om.

httpv://www.youtube.com/watch?v=3OIEcfNmiv4&feature=player_embedded#

httpv://www.youtube.com/watch?v=C40XBODDIME&feature=player_embedded#

httpv://www.youtube.com/watch?v=YqBL2zEzy9s&feature=player_embedded#

2 Comments

  1. foarte tare tipu asta ;)) da si un milion de dolari ..cam costisitoare afacerea asta 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.