0

Articolul de la 12 noaptea

E doișpe noaptea (o oră decentă pentru mine, nu trebuie să-mi plângeți de milă) și caut cu disperare acută ceva idei de articole (nu pentru ăsta, evident). Șed în fund aici (în bucătărie) cu țigara în bot, contemplând la nemurirea sufletului, cu gânduri ce numai idei de articole nu sunt și youtube-ul în background. Apropo dragă Google, mulțam că ai început să bagi câte două reclame la rând pe youtube! Nu de alta, dar chiar mai aveam nevoie de un ultim motiv pentru a activa adblocker-ul. Îți mulțumesc și pentru faptul că îmi aduci aminte de momentele când aveam instalat pe calculator winamp și aveam dedicată  o partiție întreagă pentru muzică. Oare când am renunțat la astea două?! I’m freakin’ old!!!

Așa cum spuneam, șed de mai bine de o oră holbându-mă la pagina goală de word ca Dăncilă la un cuvânt cu multe litere și-mi amintesc că mai am și eu un blog. Ultimul articol a fost publicat tocmai în septembrie 2017 și-mi spun că nu ar fi rău să scriu câteva cuvinte aici pentru că nu-i așa, pofta vine mâncând. Trebuie să recunosc totuși că am scrise zeci de articole, articole ce nu au mai fost publicate din varii motive. Cineva m-a contactat acum vreo lună-două, tragându-mă de ureche că nu am mai scris aici. Am fost cât se poate de surprins. Nu de alta, dar chiar nu credeam că mai sunt persoane care reușesc să răzbească prin pânza de păianjen adunată pe aici. Mi-a spus că îi plăceau articolele mele deși, eu încă sunt ferm convins că pe parcursul timpului au devenit tot mai slabe. Undeva pe parcurs mi-am pierdut ironia din scriere, chiar dacă mai toți cunoscuții îmi spun că sunt un hater cum rar au întâlnit și de un sarcasm crunt uneori. Dacă vreau, pot să-i stric ziua și lui Dory din Finding Nemo (true story).

Urăsc noua interfață propusă de WordPress iar asta în mod sigur mă va îndemna să scriu mai des. Prima dată când am văzut-o, parcă eram un copil pierdut într-un mall cu o zi înainte de Crăciun. Partea bună e că aș avea vreo două idei vis-a-vis de direcția înspre care aș vrea să îndrept blogul, dar momentan sunt doar în stadiul de proiect, așa că este foarte posibil ca nepoate.ro să se reactiveze, dar asta cel mai probabil se va întâmpla undeva prin toamnă.

Voi încerca totuși să dau mai des pe aici. See ya soon…probably!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.