2

A venit Netflix, deschide sticla de șampanie

Românii au așteptat Netflix mai ceva ca microbiștii care tot speră că naționala va juca fotbal. Parcă și aud dopurile de șampanie răsunând mai ceva ca de Revelion și neveste bătute că și-au găsit fix acum să dea cu aspiratorul. E clar… de-acum străzile vor fi pustii, firmele vor da faliment pentru că angajații vor uita să mai vină la muncă, magazinele își vor epuiza stocurile de chipsuri și Coca Cola. Apocalipsa e aici, iar voi, bieți muritori, nici nu realizați asta.

Ce e drept, Apocalipsa asta va ține fix o lună, cât dau ăia de la Netflix acces moca. Nu de alta, dar după perioada asta, nu văd românii să se îngrămădească la a da câte 8, 10 sau 12 euro pe lună. Suntem experți deja la a găsi X-ul de la reclamele de pe site-urile cu filme și dacă renunțăm la asta pentru Netflix, ne pierdem identitatea.

Dacă totuși insiști să-ți negi rădăcinile milenare, îți poți face cont la Netflix AICI (oricum știu că după ce se termină luna gratis, o să-ți anulezi contul … crede-mă, nu e nici o rușine)

2 Comments

  1. Eu inca nu mi-am facut cont, sunt destul de aglomerat in urmatoarea perioada asa ca am zis ca pot sa mai astept, si nu e un capat de tara daca mai incolo dau 8-10 euro ca sa pot testa platforma o luna de zile in caz ca dispare oferta miraculoasa.

    Apropo de articolul asta, pe vremuri veneau vecinii la tata ca isi facuse antena sa prinda meciurile de la bulgari, sa inteleg ca acum or sa vina la mine sa ne uitam la netflix? 😀

    • Tin minte faza cu antena. Cam la fel a fost si cand a aparut cablul. Acum e mai usor, nu-ti mai invadeaza casa … iti cer doar parola la cont. Eventual si la Wi-Fi 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.