0

A doua mare greseala a lui Ponta, dupa votul din Diaspora

A avut loc in Senat votul in cazul Sova. 79 de senatori au votat pentru incuviintarea arestarii lui Sova, iar 67 impotriva. Ponta a facut cele mai mari doua greseli din cariera sa politica in mai putin de 5 luni: impiedicarea Diasporei sa voteze (si a fost pedepsit pentru asta prin pierderea alegerilor doar), iar acum a impiedicat (la fel ca si in cazul Diasporei, nu pe fata) DNA-ul sa-l salte pe puiul de Sova. Sunt tare curios ce va pierde din cauza asta, dar in acelasi timp trebuie sa-l intelegem. Sova face parte dintr-un cerc extrem de exclusivist format in jurul lui Ponta. Asta stie toate magariile care au avut si au loc in Guvern si este destul de clar motivul pentru care este protejat. Daca incepe sa ciripeasca asta la DNA, va fluiera vantul prin camerele puterii actuale.

Pe langa PSD-isti au votat impotriva DNA si senatorii UDMR, PLR, PC si UNPR (care prin vocea sefului spuneau ca nu vor vota impotriva justitiei, cum spunea si Ponta dealtfel). Acum se poate vedea pe cine am ales noi sa ne conduca. O senatoare UNPR care spune „Mai lasati-ma cu Constitutia”, un partid PSD care la momentul asta nu mai stie incotro sa o apuce, un premier care la momentul asta cand reuseste (daca reuseste) sa mai inchida un ochi, aude zornaieli de catuse.

Domnule Klaus Iohannis, dumneavoastra ce faceti? Ce paziti? Aruncati doar o declaratie pe Facebook? Si nici macar aia, ca de asta se ocupa echipa de consilieri de imagine. Era clar ca asta va fi votul in cazul lui Sova si totusi dumneavoastra ati tacut. De ce nu ati mers in Senat sa asistati la vot? Bag de seama ca va cam doare la basca ca o tara intreaga este batjocorita si i se rade in nas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.