6

Ţâganii măăă !!!

Si`au dat in sfarsit seama si aia de afara ca tiganii sunt imposibil de integrat intr`o societate civilizata. Sigur, mai sunt si exceptii, dar sunt exceptiile ce confirma regula. Oricum ar fi, coloratii nostri i`au exasperat intr`o asemenea masura pe francezi incat discursul corect politic (politically corect) a fost uitat. Bine, sunt tigani de mai multe nationalitati acolo, dar marea majoritate sunt romani, deci automat toti sunt romani.

Puteti sa`mi spuneti ca sunt antisemit (aici imi pun cenusa in cap – ar fi trebuit sa spun rasist, dar nah, am calcat in strachini si am gresit aproape impardonabil). DA. In cazul asta sunt. Tiganii nu aduc nimic omenirii. Stiu sa fure, sa insele, sa leneveasca, sa se inmulteasca, sa cerseasca, sa dea in cap, sa faca scandal, sa uite sa se spele etc.

Revenind la nenorocitii din Franta. Dupa ce i`au exasperat pe francezi cu cerseala si cu furturile, aia au decis evident, in masura posibilitatilor sa`i expedieze in tara lor nativa. Nu la dracu in praznic, prin mijlocul unui desert, ci evident la noi, in Romania noastra draga.

Cu ce ne alegem noi, cei albi si necolorati ? Pai, francezii or sa ne vada ca pe niste infractori tigani, pentru ca cei de`acolo nu vad tigani romani, ci romanii tigani. Ne mai alegem cu repatrierea coloratilor, deci mai multi cersetori si infractori pe strada.

Acum sa`i mai vad pe francezi ca fac gura ca tiganii sunt discriminati in Romania. Nu, noi romanii suntem discriminati, prin simplul fapt ca ei umbla printre noi. Mare pacat ca Antonescu a avut prioritatile date peste cap. Trebuia sa`i trimita pe tigani la sapun, ei trebuiau urcati in trenuri si nu evreii.

Data viitoare cand se mai iau triburi de tigani la bataie cu bate si sabii, eu zic ca politia sa nu intervina. Dupa ce inceteaza bataia, aia care au supravietuit sa fie ridicati si bagati la puscarie pentru crima. Eu zic ca se merita.

6 Comments

 1. Ăia știu de mult timp că țiganii sunt iremediabili din punct de vedere al civilizării lor. E o nație ce are în sânge scandalul, hoția, stricăciunile, mizeria. De orice naționalitate ar fi, ei sunt la fel. Eu aș pune în practică dorința ministrului de externe, Cioroianu (?). I-aș duce dracului în deșert și să văd dacă reușesc să se descurce și să se întoarcă înapoi în civilizație. Un fel de Bear Grylls nu-i văd.

 2. 0_o
  Deci mey ce-i aici ca nici macar
  Antonescu nu i-a trimis la sapun. I-a trimis in Transnistria intr-o zona f arida si i-a lasat sa se descurce. Ideea era insa sa scape de ei, sub orice forma. Numai ca, sa fim atenti, Nu toti tiganii au fost deportati atunci, ci doar elemente mai putin disciplinate ca sa zicem asa.
  In ceea ce priveste lubta impotriva tiganizarii (nu a tiganilor) sunt anumite grupari de extrema care incearca sa se organizeze de ceva timp insa nu au avut sucese deosebite din cauza nr redus de membri si a dezinteresului general.

  Antisemitism e ura impotriva evreilor.

 3. Ai dreptate, greseala mea. Intr`devar antisemitismul e ura impotriva evreilor, nu stiu ce a fost in capul meu 🙂

  Later update: Mi s`a mai atras atentia pe un blog ca am busit antisemitismul. Ooook, stiu. Mi s`a mai spus!!! Nu am facut modificarea in articol doar pentru a vedea oamenii ce gafa monumentala am putut sa fac.
  Mi se mai atrage atentia ca dau in stereotipuri pe acelasi blog. Apoi asta e, am luat stereotipul in brate dupa ce l`am invitat la dans, ba chiar i`am pus si o mana pe fund, ca deh – sa ne simtim bine impreuna. Deci draga Paule iarta si tu un biet ignorant intr`ale scrisului, dar nu toti putem fi maestri ai condeiului sau ai tastaturii in cazul de fata. 😛

 4. Stereotipie, da el face aceleasi lucruri pe blog. Numai ca la el daca il critici te sterge :D.
  All Hail Paul.
  da-l ma…

 5. Nepoate, ţi-am răspuns pe blogul meu. Nu comentez pe blogurile unde scuipă cipslim.

 6. deci tre sa ma orientez ce bloguri are el, si sa comentez acolo, ca sa nu mai calce. Ca eu alta treaba nu am sau alt scop in viata. Sau poate Paul va reusi sa ma baneze de pe internet!
  Oh Noes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.