6

Sa mai radem de americani ?

De ceva vreme, cam de cand a intrat internetul mai puternic in tara noastra, sportul national al romanilor ce navigau pe net era sa rada de americani. Chit ca era vorba de jocuri online, site`uri sau forumuri, nu prea se scapa ocazia de a face glume vis`a`vis de nivelul redus de cunostinte generale. O faza o sa`mi ramana in minte si anume cea cu americanul care punea o intrebare pe un forum : Am auzit ca rusii au intrat cu tancuri in Georgia. Eu locuiesc in Georgia, dar nu aud nici un zgomot. Ar trebui sa ma ingrijorez ?

Evident aici era vorba de Georgia – Europa si in nici un caz statul Georgia din SUA.

In fine, s`a facut un sondaj printre ai nostri dragi cetateni si se pare ca Soarele se invarte in jurul Pamantului, ca oamenii au trait in vremea dinozaurilor, sau ce sa mai spunem de cei 22% dintre romani care cred ca horoscopul este “foarte stiintific”.

Sau si mai bestial e ca 73% cred in Rai si numai 52% cred ca exista Iad. Haidee maaaa !!!

Precum spunea cineva, suntem indobitociti pentru a fi controlati mai usor. Cum credeti ca a iesit tatucu Basucu a doua oara presedinte, daca nu ar fi asa ?

Ideea e ca educatia e de mult intr`o rapa, multi profesori isi dau tot interesul pentru ca elevii sa apeleze la ei pentru lectii private, iar daca nu … asta e, se vor descurca ei.

Cat de curand or sa apara glume cu noi la nivel international, ni se va pune o stampila pe frunte pe care va scrie : I`m from Romania. Start laughing. Iar americanii se vor bucura si ei in sfarsit ca nu mai sunt considerati prostii mapamondului.

6 Comments

 1. Ce legatura au convingerile religioase cu nivelul de inteligenta?
  Horoscopul este totusi o arta straveche bazata pe reguli.
  Suntem indobitociti… ce e asta teoria conspiratiei?
  Plus o intrebare de acolo nu are baza deoarece duce o teorie sstiintifica la rangul de adevar stiintific. Eu am trecut cu brio testul, ar trebui sa se faca publice si datele sondajului, cum s-a facut, la ce ora, pe ce esantion.

 2. Daca crezi in Rai este oarecum imperativ sa crezi si in Iad. E ca si cum ai cere ciocolata, dar sa nu aiba cacao.
  O arta poate, stiinta in nici un caz
  Intru`cat in fiecare an se modifica legea invatamantului, in fiecare an se reduc fondurile pentru invatamant, in fiecare an se reduc fondurile pentru cercetare, permite`mi sa ma gandesc ca le place sa ne stie dobitoci si sa ne induca efectul de turma.

 3. psssssst! psssst! vezi c-ai pus un t in plus la laughing. nu mai zic la nimeni, dar corecteaza :*

 4. de fapt, intru sperand ca te-ai dat pe brazda si nu mai scrii asa impersonal :p
  greselile le vad doar asa, cause i’m a smart ass :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.