4

Romania la cheremul interlopilor

S`a ajuns in situatia in care oficialitatile nici macar nu se mai sfiesc in afisarea cu persoane cel putin dubioase. Dar o sa ne oprim un pic astazi doar la supremul, tatucul, usor varsa lacrima Traaaaaiaaaan Baaasescu. In fuga dupa voturi a dat mana cu asa numitul Bercea Mondialu (cum sa nu`ti placa aliasurile astea). In fapt nu a dat mana cu el, ci mai sus numitul cercetat penal in muuuulte dosare (unele subit inchise) a facut cadou Primei Doamne a Romaniei un colier, pe care el insusi cu manutele lui bucalase i l`a pus la gat.

httpv://www.youtube.com/watch?v=eL_AiwmVXN0

Multi mi`au spus ca decat Geoana mai bine Basescu. Eu am sa spun nu. Vorba lui Mircea Badea, odata ce il votezi pe Basescu pentru un al doilea mandat, inseamna ca apreciezi si sustii ce a facut Baselu in primul mandat.

In fine. Dupa episodul cu al nostru drag el president, vine o noua pagina in cartea scandalurilor in care este implicata presidentia romaneasca. Astfel fratiorul presedintelui (cel asupra caruia planeaza suspiciuni ca ar face trafic de arme si alte chestiute), a botezat nepoata interlopului de mai sus. Este pacat ca am ajuns sa traim vremurile astea, cand suntem scuipati in fata, iar noi spunem multumesc si ii mai votam o data.

httpv://www.youtube.com/watch?v=0jKYE1i8CCY

ROMANIA, TREZESTE`TE!!!

4 Comments

 1. Asta e fratele lui Basescu Traian. Ce relevanta are ca la un “seminar” al hetniei s-a bagat mondialul in fata? Asa e in cercurile lor, el acuma spune la toti bulibasii “ba voi vedeti cine-s eu?” si chestii de astea, un fel de marketing.
  S-au dat cam multe NUP si cam multe SUP dar asta e problema procurorilor si judecatorilor.
  Basascu nu e chiar atat de prost sa se bage pentru un neica nimeni ca asta. Daca era el nasul unui copil de politician ar fi fost mai dubios dar nu invers.

 2. Ca sa o atinga “modialu” pe sotia presedintelui trebuie sa treaca de SPP. Ori asta nu s`ar fi intamplat daca presedintele nu le`ar fi spus ca interlopul se afla in zona lui de prieteni. Faptul ca a botezat`o frate`su si nu el, e tocmai din cauza presei, care i`ar fi sarit la beregada. Cip hai sa vedem si dincolo de declaratii si sa nu inghitim cu nesat tot ceea ce ne servesc aia de sus.

 3. 1.In ce context i-a dat medalia, ce calitate avea Bercea la evenimentul respectiv?
  2.Fratesu a mai calcat stramb de mai multe ori, daca ar fi fost nevasta-sa intelegeam

  Cand o sa se bage Basescu sa gratieze un interlop atunci o sa inteleg, pina atunci refuz sa plec urechea la chestiuni de foarte mica importanta care se prezinta ca fiind de foarte mare importanta prin logica de fier “ad homine”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.