4

Nimicuri

E groaznic. Astazi toata ziua m`am chinuit sa scriu ceva. De cateva zile imi tot propun sa scriu, dar degetele nu vor sa apese tastele intr`un mod coerent absolut deloc. Practic, parca degetele se strang si lasa unul la vedere – cel din mijloc. Imi rad parca in fata. E posibil sa fie si faptul ca al meu creier refuza sa vina cu o idee stralucita, sau macar mediocra pe care sa o pot asterne pe documentul word. Citesc constant mediax, 9 am, hotnews. Ma informez, dar nimic nu sare de acolo sa`mi atraga atentia, sa ma pocneasca si sa spuna: Baaaaa, scrie despre mine, scrie despre articolul de sub mine, dar scrie ceva.

Sigur, as putea sa scriu despre ce se intampla in Japonia, dar toti au scris despre asta, asa ca ce rost mai are inca un articol. As putea spune despre recidivarea elicopterului lui Base, cand le`a recomandat arabilor sa viziteze Romania din elicopter. Dar parca ce rost inca un articol injurios, cu trimiteri la originile basesciene. Nu am chef sa`mi obosesc unicul neuron functional astazi cu spanchiul, cheliosul, minte scurta numit si ales presedinte al Romaniei. As putea sa scriu despre ce se mai intampla prin blogosfera romaneasca, dar parca nu ma intereseaza roblogfest si daca nu ma intereseaza, de ce as scrie?

Sau as putea sa scriu despre animatia romaneasca Robotzi. Dar pe mine nu m`a atins mania, asa ca ii las pe altii sa le aduca ode. Mai bine as scrie despre cum am ajuns sa duc colegi de munca acasa cu taxiul (platit de mine), din simplu motiv ca au uitat cum sa puna un picior in fata celuilalt si asta pentru ca bautul si serviciul nu sunt termeni care se exclud ci se completeaza (cu inca o votca as spune).

Cumva am reusit sa leg cateva cuvinte si daca cineva chiar a citit articolul pana la capat, imi pare rau ca v`am irosit timpul. Sunt sigur ca aveati ceva mai bun de facut.

P.S. In caz de va intrebati ce e cu poza, e paharul pe jumatate gol. Astept sa vad cu ce e jumatatea plina.

 

4 Comments

  1. Ideea e sa scrii chestii la care te pricepi, chestii ce tin de orasul in care traiesti, etc.

    Scrie de exemplu cat de liberal mai e partidul liberal.

  2. Uite-l bre, şi pe Cips că mai dă câte un semn pe bloguri. E clar, tre să scriu un articol de politcă sau religie să-l mai irit un pic 😀

  3. @Cipslim Nu prea am ce sa scriu despre Roman. Ma asteptam sa arunci in cele din urma o sageata vis`a`vis de PNL. Poate am sa scriu
    @Roscata Despre jocuri? prea plictisitor. Imi place sa le joc, nu neaparat sa le discut 😛
    @Pavel Si tu acum 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.