0

Luminita de la capatul tunelului

In ultima perioada am impresia ca suntem sub un asalt continuu.  Educatia de cacat din tara asta a inceput deja sa-si arate coltii. Televiziunile in cautare de senzational isi aduc aportul la indobitocirea accentuata si rapida a romanului de rand si din pacate si a celor care au cateva studii la activ. Click este cel mai vandut ziar, cu un tiraj cat dublul ziarelor stiriste la un loc. Nu mai reusesti sa citesti un articol pe un portal de stiri fara sa zaresti comentarii aberante, cretinozoide si neanderthaliene.

Biserica ortodoxa participa si ea activ la pus bocancul pe capul aplecat al romanilor slabi de inger. Au inceput sa se simta ofensati de niste umbrele “prea” colorate in Botosani, au cerut schimbarea lor si ca de obicei Primaria a executat. Nu se gasesc bani pentru repararea scolilor, dar cand vine popa cu mana intinsa la Primarie, imediat se gasesc fonduri. Am ranjit cu atata bucurie cand am aflat ca bisericile nu vor mai primi subventii agricole de la UE de ziceai ca era ziua mea si am primit cel mai tare cadou ever. Arza cu totii in focul vesnic daca exista asa ceva (popii si zelotii lor)

cretinozoiStiati ca mai nou in Romania homosexualitatea e o boala? Cel putin asta zice un grup infiintat pe Fb, unde dezbaterile sunt aprige si trimiterile catre pasaje din biblie sunt aplaudate, mainile sunt ridicate spre cer si laude i se aduc celui de sus.Singura parte buna e ca poti vedea ce membri sunt in grup, ii poti aduna pe toti, dusi pe o strada dosnica, pusi in genunchi si mangaiati la ceafa.

Pe zi ce trece parca vad din ce in ce mai putini oameni normali si e din ce in ce mai exasperant. Probabil au realizat ca inoata impotriva curentului si au zis ca e mai bine sa iasa la mal. Incep sa-mi inteleg un prieten pe care de cand il stiu isi doreste sa locuiasca in natura, departe de toti si de toate. Incep sa cred ca lumina de la capatul tunelului e in fapt un anglerfish.

anglerfish_nemo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.