2

Joia neagra, sau cum ne taram tara prin noroi

Stati, nu va impacientati! Nu mai incearca sa treaca o lege de amnistie a coruptilor ca in „martea neagra” din Decembrie 2013. Si totusi, joia trecuta au avut loc doua evenimente ce au fost de natura sa terfeleasca imaginea tarii in noroi.

Unul din nenorocitii care a tarat prin noroi imaginea tarii a fost pseudo-ziaristul Mihai Gadea. Ochelaristul l-a avut invitat in studio pe  Julio Iglesias Jr, fiul mai celebrului tata, Julio Iglesias. La finalul emisiunii, ochelaristul i-a propus cantaretului sa-l invete cateva cuvinte in limba romana si l-a pus sa repete „Antena 3 e aici”, „Jos Basescu!” si „Veniti la mine la concert!”. Dap imbecilul profitand de faptul ca spaniolul nu stie limba romana, l-a obligat practic sa strige o lozinca politica. Ma intreb in ce laturi de poti scalda pentru a face asa ceva?! Ce creier de nuca poti detine ca sa-ti treaca asa ceva prin minte?!

Echipa de management a reactionat imediat, spunand in mare ca ochelaristul a profitat de necunoasterea limbii romane a lui Iglesias pentru a-l face pe acesta sa spuna lozinci politice. Care a fost raspunsul Antenei la acest scandal? Prima decizie a fost sa dea jos de pe site stirile privind interviul realizat, apoi a reclamat clipul urcat de reportervirtual.ro pe youtube ce cuprindea momentul cand Gadea il indeamna pe Iglesias sa spuna „Jos Basescu!”, blocand clipul. Practic, au incercat din rasputeri sa stearga orice urma a imbecilitatii realizatorului Gadea.

Raspunsul lui Gadea care a fost, va intrebati poate? Ca „Jos Basescu!” este o strigatura din folclorul urban si ca nu e o lozinca politica. Gadea e atat de afectat de fostul presedinte incat probabil isi pune nevasta sa spuna „Jos Basescu!” cand fac sex, ca altfel nu i se ridica. Daca a avut vreun razboi cu Basescu, ochelaristul l-a pierdut cu succes si odata cu el si mare parte din sanatatea mentala.

https://www.youtube.com/watch?v=GoTHscUbTXs

Al doilea eveniment de rahat care a avut loc joi, s-a intamplat la concertul Kenny Garrett. Daca nu stiti cine e nenea Garrett, aflati ca tipul e saxofonist, canta jazz si e detinator al unui premiu Grammy. In timpul concertului, o tiganca imputita a urcat pe scena, in timp ce formatia condusa de Garrett interpreta o piesa, incercand sa ofere acestora un buchet de flori. Tiganca e Cornelia Catanga, o interpreta de muzica de petrecere. Imputita a confundat scena unui concert de muzica jazz cu platoul de la Maruta.Destul de greu a dat-o jos de pe scena Kenny Garrett si nu a scapat de ea, pentru ca la finalul concertului, aceasta a urcat din nou pe scena si chiar s-a adresat si salii, la un microfon.

Din pacate, evenimentul nu a avut echipa de paza, pentru ca la un concert de jazz te astepti sa vina oameni culti, nu tigani borati.

2 Comments

  1. de cand cu Gadea si Badea Mircea cantaretii la chitara Bass nu se mai cheama Basisti, ci Buzzerz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.