Hai cu articolul II


La ora asta am nevoie de o tigara. Ascult Vita de vie cu Imi pasa, dar in ce hal imi pasa … o tigara pentru un regat (daca as avea un regat). Da oameni buni … blogul meu s`a recuperat din nou (pentru a cata oara) dupa ce a contractat un virus. Unul mic, dar care se tine bine pe picioare. E posibil ca in curand sa trec pe .ro dar asta ramane de vazut … daca se merita evident, daca am sa ma tin de articole, sau ele de mine.

Asta e un nou articol publicitar, dar eu zic sa aruncati in continuare un ochi, eventual pe amandoi. E despre horoscop. Eu unul nu am avut nici cel mai mic atasament fata de horoscopul zilnic. Nu m`am trezit niciodata sa smulg ziarul unuia de langa mine pentru a citi sectiunea de horoscop. Mereu am schimbat canalul cand ajungea Neti Sandu sa ne destainuie cum ne va fi ziua.  Totusi o mica parere de rau am: de ce a trebuit sa fiu rac din toate zodiile? Adica acum pe bune … m`am pricopsit cu singura zodie care te anunta din prima ca o sa`ti mearga rau. Un pas in fata, 2 in spate. Adica, pentru a merge intr`o directie, trebuie sa bagi fundul la inaintare ca sa ajungi acolo. Chiar as fi preferat orice alta zodie. Eh … nici fecioara nu as fi vrut ca parca nah … nu mi se potriveste absolut deloc si ar mai fi starnit si amuzamentul unuia sau altuia.

httpv://www.youtube.com/watch?v=6fK8kLJ5DZo&playnext=1&list=PL29D235EA990F95C0

Acum, mai nou, romanii se ingramadesc la tot felul de zodiace … chinezesti, rusesti sau mai stiu ce alte tipuri. Sincer, mie unul nu`mi vine sa cred ca oamenii cred in chestiile astea. Dar nah … e in functie de ce le`a bagat in cap parintii presupun. Oricum, vorba lunga saracia omului nu? Intrati pe site`ul caruia i`am dedicat articolul, daca credeti in asa ceva. Au chiar si horoscop saptamanal.

P.S. Mi`ar fi placut sa fiu pesti cred (adica nu doar un peste, ci pesti … tare nu?!). Taur nu cred pentru ca e tot un fel de bou la urma urmei, nu`i asa?


One response to “Hai cu articolul II”

  1. Da, Nepoate… Ce sa iti zic tocmai eu? Alt rac… Decat ca are un rost sa fii nascut taman de ziua ta si sa fii si rac! 🙂
    Iar treaba cu pasii inapoi e pura speculatie, si cei din alte zodii au pasii lor nesiguri, doar ca nu toata lumea recunoaste. Iar eu zic alta chestie; ca racii fac pasii inapoi ca sa aiba avant…! Merge?
    Off-topic… Cum de am uitat de tine sa te adaug in listuta mea? Ca sa te gasesc, a trebuit sa dau o fuga la Neamtu in Spania. Se remediaza. Te-am adaugat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.