0

Eurovision 2015

Nu inteleg de ce se mai prezinta lumea la Eurovision 2015. Ar trebui sa dea trofeul trupei din Finlanda si asa se mai scapa de niste cheltuieli. Cred ca vor stabili si un record de punctaj. In caz ca nu stiati, formatia finlandeza este formata din patru barbati cu handicap mental, deci cine in toate mintile va putea concura cu ei de la egal la egal?! Cu cat esti mai ciudat, cu atat ai mai multe sanse la castigarea concursului. Daca nu ma credeti, puteti lua ca exemplu pe cei de la Lordi (mie mi se par interesanti, dar sa fim seriosi – castigatori la Eurovision?!?!), pe femeia – barbat sau barbatul – femeie. Nu ma intelegeti gresit, din partea mea poate sa castige si un pitic fara un picior, cu un ochi la branza si altul la ceapa, fara par si rujat, dar sa castige pe merit nu pentru ca nu are par si e rujat.

Cu aceasta stare de spirit am inceput sa ascult piesele calificate in finala natioanala a Eurovision 2015. DNA cred ca doarme ca sunt niste piese atat de proaste incat e imposibil sa nu fi dat o spaga pentru a ajunge in finala. Piesa lui Temisan e VARZA, cu o limba engleza de-ti vine sa-ti bagi pixul in urechi ca sa nu fii nevoit sa o mai auzi vreodata din greseala. Piesa Luminitei Anghel e ok pana la refren care e VARZA. Piesa celor de la Voltaj bunicica in limba romana (fara sanse la o clasare buna la Eurovision) si penibila in engleza.

Totusi mai e speranta. Am gasit doua piese interesante. Una apartine formatiei Blue Noise. Desi nu ma dau in vant dupa beatbox, asta suna foarte bine si vocea daca da bine live, au sanse mari. A doua piesa apartine unei tipe, Lara Lee. Piesa suna foarte bine, dar din nou, depinde daca are voce de live. Mai jos aveti piesele care zic eu ca merita o sansa sa mearga la Eurovision pentru a lupta pentru locul doi (primul loc, asa cum am spus mai sus, l-au rezervat finlandezii)

P.S. Sunt curios ce punctaj vor obtine rusii 😀

https://www.youtube.com/watch?v=f_-nny9IPT0

https://www.youtube.com/watch?v=G6vrnQ08LAw

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.