1

Din nou la drum

Dupa o lunga perioada in care nu am mai postat, am zis ca ar fi bine totusi sa vin si sa spun ca inca mai traiesc si ca am sa mai tin blogul asta in viata. Asta este. Am trecut si inca trec printr`o perioada mai grea, iar scrisul sincer nu a mai fost una din prioritatile mele. Inca imi este greu sa scriu despre ceva, inca nu gasesc un subiect, dar sper ca in cateva zile sa mi se aprinda un beculet iar ideea sa zvacneasca.

Trebuie sa vin si cu ceva multumiri. Vreau sa le multumesc tuturor pentru mesajele de incurajare, atat celor care au postat pe blog cat si celor care mi`au transmis mesaje pe twitter sau pe e`maill. Gandurile voastre au contat mai mult decat credeti. Fiecare mesaj primit mi`a mai ridicat un pic moralul.

Una peste alta am dat si pe la sectia de votare astazi pentru a`mi exercita acest drept. Nu va spun cu cine am votat pentru ca mi`e rusine, dar sper ca acea persoana sa castige si sa`mi schimbe sentimentele ce ma incearca acum.

Cam atat momentan. Am sa incerc sa revin zilele astea cu subiecte interesante sper, pe care voi sa le comentati, sa ma contraziceti, sa ma enervati, sau poate chiar sa`mi dati dreptate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.