2

Analistii lui peste

Este noul job de vis al copiilor. Daca-i intrebi ce vor sa se faca cand vor fi mari, nu vor spune astronauti, piloti, doctori sau mai stiu eu ce. Vor raspunde ca vor sa se faca analisti. S-au umplut toate televiziunile de asa zisi atotcunoscatori ai politicii, ai economiei, etc.

Dar asta e oarecum normal, intr-o tara in care tot omul isi da cu parerea, tot romanul stie mai bine. Orice persoana care a terminat ISEul sau ASEul are dreptul, cunostintele si detine singurul adevar.

Am avut si vreo doi ministri, unici detinatori ai adevarului. Unul a fost Ionut Popescu, iar altul Ilie Serbanescu. Amandoi au facut rahatul praf si ni l-au servit ca si ness. Mai nou prim detinator al adevarului este Radu Tudor. De la analist militar, a ajuns sa-si dea cu parerea despre economie, politica si de politici sociale. No pa bune … cred ca are licente luate pentru fiecare in parte.

Dar hei … romanul stie sa faca o mie de lucruri, din pacate nici macar unul bine.

 

2 Comments

  1. Chiar radu Tudor mă scoate din sărite destul de rar. Însă-i adevărat că doar eu mă pricep la toate, însă n-o prea afirm, din modestie…

  2. Radu Tudor nu ma scotea din sarite cand era doar analist militar. Era pe felia lui, stia ce spune. Sincer sa fiu nu stiu de ce mi`a sarit tandara asa, ca tv`ul la mine e o legenda urbana … lumea spune ca exista, dar eu inca nu l`am vazut. Cat despre faptul ca te pricepi la toate … nu e o lauda cand ai dreptate si le aduci si celorlalti la cunostinta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.