7

Aberatii

Ale mele si ale altora evident. De curand am aflat ca: “Primul om care a ajuns pe Luna a fost un caine. Cainele Laika”. Deci Neil stai la coada si nu te mai da viteaz. Daca o spune vicepresedintele PRM`ului la TV trebuie sa fie adevarat. Nu stiti cine e aratarea care a spus asta?! Al sau nume e Marius Marinescu (nick name bideu). Daca nici acum nu va suna vreun clopotel, va mai spun ca el e cel care i`a aruncat un pahar de apa in fata unei colege din parlament, in direct.

Mai aflu ca sursa de informare a premierului Boc cel mic e google. A dat cautare pe google pentru a afla ce salariu are Guvernatorul Bancii Nationale.

In Bucuresti un om a cazut intr`o groapa din asfalt. In fapt e vina lui, deoarece nu s`a uitat sa vada ce e sub grilajul pe care calca si astfel a cazut 4m in gol. Ca a fost dus la spital in stare grava ce mai conteaza. Oare cine o sa dea spaga la medici, familia lui sau Primaria Capitalei?!

Cea mai tare faza am tinut`o pentru final, ca sa vedeti cu ce se mai ocupa ai nostri alesi in Parlamentul Romaniei si de ce ar trebui bagati mai toti in camasa de forta. Se discuta despre posibila scutire de la plata taxelor radio si tv, pentru persoanele juridice care declara pe proprie raspundere, ca nu detin astfel de receptoare.

In cadrul dezbaterilor senatorul PDL Orest Onofrei a afirmat ca, personal, a detinut o societate comerciala care se ocupa de animale “si animalele nu doreau televizor”. “Si pentru că nu doreau televizor nu aveau acel serviciu”.

In replica, senatorul PSD Ilie Sarbu a aratat, referitor la rolul radioului si televiziunii, ca producţia de lapte poate sa creasca daca vacile asculta muzica de Mozart sau alti compozitori celebri.

Celebri am spus!!!! Tot ce pot sa le spun lor e un muuuuu. Pentru ca sunt un bou daca pe astia i`am votat sa ma reprezinte.

7 Comments

 1. Imi place. Suntem, cu totii, multumiti de modul in care isi fac datoria, sau se comporta cei pe care i-am pus acolo ca sa ne reprezinte. {/sarcasm}

 2. Haidi bre … ce te mai miri asa …
  Toti mai dau prin gropi din cand in cand, unii mai des ca altii. Pacat ca-i doare doar pe cei care dau prin gropi la propriu.
  Si e bine ca vacile sa asculte Mozart … propun sa-i hranim cu laptele ala pe toti boii care asculta Guta … poate le se mai desteapta neuronul. :))

 3. 🙂 🙂 🙂 🙂 Final apoteotic, demn de un comentator acid (sarcastic)… Aici Radioblog Romania / Va prezentam cotele productiei de lapte / Ferma Orest Onofrei: SECANT santimetri gheata la mal…

 4. @Cristian Lisandru – ridica din urma pentru ca suntem noi buni la suflet, binevoitori etc
  @Neamtu` – dupa primele cuvinte scrise de tine ma pregateam sa te injur. Dar m`am linistit la final 😉
  @Kidutza – sunt o persoana care se mira destul de usor 😀
  @Anticalofilul – pai de ce sa aiba cand sunt radiouri online, TV online!?
  @kolector – 😀 😀 😀 😀 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.